Satunnainen kuva

Palvelitko IFOR:issa tai SFOR:issa?

APUASI KAIVATAAN !
Lue lisää.

Oletko jo tutustunut?

laine-jere-naton-vakoojat.jpg

Pataljoonan vaiheisiin perustuva tarina, joka kiehtovan taitavasti sekoittaa kovaa faktaa ja sujuvaa fiktiota. Lue lisää.

Apuasi kaivataan, IFOR/SFOR -käivärä!

Allekirjoittanut roudasi aikoinaan tätä projektia varten kotisuomeen useita laatikollisia kuvamateriaalia, yhteensä yli 2000 otosta. Joukossa myös joitakin teiltä kollegoilta kerättyjä fotoja.

Itse ottamieni kuvien taustatiedot, tilanteet ja ajankohdat ovat jokseenkin hallussa, mutta villoittajilta kerätyn materiaalin kanssa on tilanne toisin. Vaikka aikoinaan pyrin tekemään kuviin liittyviä merkintöjä, on niihin todennäköisesti silti jäänyt joitakin epätarkkuuksia.

Jos tilasit aikoinaan kirjan, löydät sen sivuilta laajan kuva-albumin salasanan. Jos et aikoinaan sitä tilannut mutta nyt kiinnostaisi, niin ota kuso. Yritän hankkia pari ylimääräsitöä kappaletta varastoon.

Asiavirheet

Pyyntö on, että jos sinä huomaat kuvatekstissä asiavirheen tai muun näppihäiriön, niin kuittaa se saman tien kuvan yhteydessä olevalla palautekentällä. Et tarvitse salasanoja tai kirjautumisia.

Nimitiedot

Olisi myös mukava saada esille kuvissa esiintyvien henkilöiden nimiä. Luovuin jo projektin alkuvaiheessa kunnianhimoisesta alkuperäisestä suunnitelmasta saada kirjattua kaikki kuvissa esiintyvät rakentajat nimillä. Työ osoittautui yrityksestä huolimatta liian haastavaksi yhden miehen resursseilla. Yhdessä ja porukalla nimeäminen voisi kuitenkin olla mahdollista, varsinkin kun tietojen naputtelu kuvan kommenttikenttään on helppoa ja nopeaa. Joten, jos tunnistat työkaverisi kuvasta, niin eikun kuittaus matkaan.

Supakommentit

Voit myös kommentoida kuvaa ihan muuten vaan supana, jos tiedät siihen liittyviä tarinoita tai muuta taustatietoa.

 


Terv. Juha KKK